Мобилните апликации во обложувалниците се начин за лесно и удобно обложување на мобилни уреди како паметни телефони и таблети. Кои букмејкери ги имаат најдобрите апликации? Што точно нудат апликациите за букмејкери за Android или iOS што ги обезбедуваат онлајн обложувалниците бесплатно?

Како функционираат апликациите? Мобилно обложување.

Во оваа статија детално разгледуваме како изгледаат мобилните апликации на обложувалниците. Сепак, пред да продолжиме да разговараме за поединечни апликации и да процениме кои обложувалници ги имаат најдобрите апликации за обложување, ајде да размислиме кои се мобилните апликации во обложувалниците, какви предности и недостатоци имаат и што треба да има најдобрата апликација за обложување на натпревари.

Во најопшта смисла, мобилната апликација е специјален софтвер развиен за мобилни уреди, како што се паметни телефони, мобилни телефони, таблети, netbooks итн. Мобилните апликации се дизајнирани така што корисниците на опрема со помал екран можат да користат одредени програми (на пр. -банкарство или е-пошта) практично и беспрекорно. Вакви апликации развиваат и букмејкерите – букмејкер без апликација е вистинска реткост на пазарот денес. Најдобрите апликации за обложувалници даваат брз пристап до сите услуги на организаторот на обложување, овозможувајќи не само да се поставуваат облози пред натпреварот и во живо, туку и веднаш да се финансира сметката на играчот, да се исплаќаат добивки, да се проверуваат спортските резултати и статистиката или статусот на ливчиња за обложување. Во принцип, најдобрите букмејкерски апликации ги овозможуваат истите услуги што ги нудат букмејкерите на нивната веб-страница, а понекогаш се збогатени и со дополнителни опции. Но, дали мобилната апликација е секогаш подобро решение од мобилната веб-страница, односно верзија на веб-страницата наменета за мобилни уреди? Дозволете ни да погледнеме подетално.

Кои предности и недостатоци имаат апликациите за обложување?

Какви предности имаат апликациите за обложувалници во однос на веб-локацијата за мобилни телефони?

  • Што се однесува до апликациите, обложувањето е поудобно само затоа што приказот е оптимизиран за димензиите на екранот. Слично на тоа, поголема удобност се применува, на пример, за плаќање или гледање преноси што некои обложувалници ги ставаат на располагање.
  • Мобилните сајтови не се толку брзи како апликациите – обложувањето, од друга страна, е област каде што времето за играње често е клучно. Најдобрите апликации за обложување веднаш вчитуваат поединечни страници.
  • За играчите на обложување, мобилните апликации се исто така подобри бидејќи нудат далекусежна персонализација и приспособување.
  • Push известувањата се уште една работа што ги истакнува апликациите – благодарение на нив, обложувалниците можат да бидат „поблиску“ до играчот, кој е информиран во реално време, на пример, за добивките или привремените бонуси што ги нудат обложувалниците.
  • Апликациите за букмејкери посветени на одредени оперативни системи (iOS или Android) мора да се усогласат со безбедносните барања на, на пример, App Store или Huawei AppGallery, што ја зголемува нивната безбедност.
  • Друг плус на софтверот за обложување: мобилните апликации имаат поконзистентен дизајн со iOS или Android отколку решенијата базирани на веб со повеќе платформи.

Најдобрите апликации за обложување – карактеристики

Значи, да продолжиме со конкретни индикации за тоа што ги издвојува најдобрите апликации за обложување. Првиот критериум за оценување е интуитивноста и леснотијата на користење. Добрите апликации за обложување овозможуваат облози да се ставаат со минимален број на кликови, а играчот не мора конкретно да размислува каде обложувалниците ја „скриле“ оваа или онаа опција. Интуитивноста на апликацијата зависи и од распоредот на поединечните елементи и од целокупниот дизајн. Општо земено, мобилните апликации што ги нудат обложувалниците треба да бидат дизајнирани на таков начин што овозможуваат лесен пристап до сметката на играчот и овозможуваат беспрекорно обложување. Во исто време, мобилните апликации треба да бидат брзи и мазни, што е особено важно за играчите кои ставаат облози во живо, а истовремено да бидат стабилни.

Најдобрите апликации за обложување исто така треба да им овозможат на играчите пристап до целиот опсег на облози и сите пазари на веб-страницата на обложувалницата. Но, најдобрата апликација за обложување на натпревари не може да се ограничи на ова – таа треба истовремено да им овозможи на играчите да ја финансираат својата сметка користејќи различни безбедни и инстант начини на плаќање, да дава пристап до статистика за спорт и резултати во живо или брза онлајн-консултантска поддршка. Некои обложувалници нудат вистински напредни мобилни апликации кои имаат многу дополнителни функционалности, како што се брзо обложување, наплата, па дури и одличен квалитет, бесплатен пренос на илјадници спортски настани. Дури и најдобрата букмејкерска апликација треба да биде соодветно промовирана, поради што интернет обложувалниците не ретко ја поттикнуваат нејзината инсталација или активно користење нудејќи им наменски бонуси за обложувалници за играње во апликацијата.

Кои други барања треба да ги исполнуваат таквите апликации? Обложувалницата треба да се погрижи апликациите за обложувалници за iOS или Android да имаат модерни безбедносни функции за пристап, како што се TouchID (отпечаток од прст), FaceID (скенирање лице) или PIN. Мобилните апликации треба да се базираат на технологии за безбедност и шифрирање, за да не се украдат податоците или парите на корисникот (да додадеме дека легалните обложувалници мора да ги исполнуваат безбедносните стандарди поставени од Министерството за финансии). Со еден збор, мобилните апликации, особено оние што ги нудат обложувалниците, мора да бидат целосно безбедни.

22bet – мобилна апликација за Android и iOS

Сакајќи да го олесни пристапот до своите услуги, 22bet подготви добро функционална апликација за паметни телефони и таблети. Користејќи го ова решение, може да се пристапи до понудата на обложувалницата од кое било место на земјата со пристап до интернет. Вреди да се знае дека апликацијата ја има истата функционалност како и веб-страницата. Тоа значи дека преку апликацијата може да се вршат трансфери на пари и да се искористи понудата на обложувалницата. Ова значи дека е можно да се ставаат спортски облози и да се играат игри во казино. Двете опции се достапни и во режим во живо. Апликацијата најдобро се презема директно од веб-страницата на букмејкерот, бидејќи не е достапна преку AppStore или Google Play на многу места.


EN Приложения за мобилни залагания Aplicativos móveis de apostas Mobilní sázkové aplikace Apps für mobile Wetten ES Εφαρμογές στοιχήματος मोबाइल बेटिंग ऐप्स Mobilne aplikacije za klađenje Mobil fogadási MK MS PH PT RO Mobilné stávkové aplikácie Aplikacije za mobilne stave
Ново спортско обложување
100% до 150 € - бонус за прв депозит за спортско обложување
100% до 100 € - бонус за прв депозит за спортско обложување
100% BONUS НА ПРВИОТ ДЕПОЗИТ ДО €100
100% бонус на првиот депозит до 6000 MKD!

50% БОНУС ЗА ДОБРЕДОЈД ДО 80 ЕВРА

© Copyright 2022